FAQ

Är det bråttom att få gåvokortet?

Du får det digitala gåvokortet direkt som du kan skicka vidare eller skriva ut.

Hur används medlen?

Alla produkter, projekt och aktiviteter i gåvoshoppen är exempel på vad dina pengar kan användas till. Pengarna används alltid där de gör mest nytta! I en stad som Malmö med stor potential behövs många krafter för att få den till att blomma ut. Fler behöver komma in i gemenskapen och skapa nya kontakter och nätverk. Det startar i tidig ålder. Med nya kontakter öppnas nya dörrar i livet. Fritidsaktiviteterna är ett naturligt sätt för våra barn och ungdomar att finna nya vänner för livet. Men också att skapa en meningsfull fritid och stöd för de unga som har det lite tuffare. Vi arbetar aktivt med att få våra barn och ungdomar i rörelse. Stillasittande och fetma är ett växande problem.

Kan jag få ett kort med olika gåvor?

Du får ett gåvokort som du kan använda fritt.

Kan jag skicka min gåva till en vän?

Ja, den digitala versionen kan du skicka vidare.

Vad ingår i CSR-paketet?

Du får en text och bilder från vår verksamhet som beskriver Malbas arbete med social hållbarhet och vad ditt CSR-engagemang bidrar till. Du får även en digital badge att använda på exempelvis er hemsida eller i andra beskrivningar över ert CSR-arbete. Paketets innehåll kan du använda fritt på hemsida, sociala medier, årsbeskrivningar eller på annat valfritt sätt. Vill du att någon från Malbas kommer och berättar om verksamheten så hör av dig, så kan vi träffas och prata om detaljer.

Vad är CSR?

CSR står för Corporate Social Responsibility och betyder att företaget tar ett utökat samhällsansvar. Det utgår från ställningstagandet att företaget vinner i längden på att samhället runt omkring har en hållbar och inkluderande samhällsutveckling. Det är en samhällsinvestering. Det gynnar både företagets anställda, resultat kommande generationers förutsättningar att leva ett gott och hållbart liv.

Hur lagras mina personuppgifter?

När du handlar i vår sponsorshop behandlar vi dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR. Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy, den finner du här: http://www.malbas.com/GDPR/

Hur gör jag om jag vill bidra på annat sätt?

Det låter spännande! Då hör du av dig till kansliet så pratar vi om dina tankar och idéer www.malbas.com